Suntem în Lumi diferite!

Publicat pe 2023-05-24 11:40:02Mihail Marinescu; Sursă foto: facebook.com

Lupta civică din ţările aflate în centrul şi vestul Europei nu se compară sub nicio formă cu cea de pe lângă Dâmboviţa, cum nici cea de aici, de pe lângă Dâmboviţa nu se compară cu cea din Occident!
Dar, care luptă civică la noi, în România? Sunt doar câţiva care chiar luptă pentru drepturile omului şi pentru dreptate şi adevăr, că în rest ori fac gălăgie special ca să deruteze oamenii, fie după un timp o dau la întors...! Că de sindicate nici nu poate fi vorba, că s-a văzut şi în 2020-2021 că niciun sindicat din aceasta considerat mare nu a ieşit în stradă pentru a apăra Constituţia şi drepturile şi libertăţile fundamentale şi de a protesta împotriva discriminărilor, segregărilor, împotriva dictaturii sanitare impuse de clasa politică!
Mai în toate capitalele europene, pe 1 mai, s-a ieşit în stradă, s-a protestat, au fost mitinguri.
În Franţa, însă, s-a întâmplat ceva uimitor, toate cele 8 confederaţii sindicale s-au unit şi au organizat marşuri, mitinguri!
Aţi văzut prin România aşa ceva? Nici vorbă!
În timp ce alţii îşi cereau drepturile, românii, în marea lor parte, stăteau la cozi la mici şi la bere! Asta e diferenţa! Ăsta e contrastul dintre cele două lumi! Unii ştiu să-şi ceară drepturile, alţii se mulţumesc să spună „e, ce putem face..., lasă că ne descurcăm noi cumva”....!
Bravo sindicatelor din România că se luptă pentru drepturile salariale, dar nu numai asta trebuie să fie prioritate, domnilor lideri, ci şi celelalte drepturi, cum ar fi dreptul la un trai decent, la libertatea de a alege tu, omule, ce să faci, nu să-ţi dea ordine nu ştiu ce prim-ministru sau factori locali prin "îndemnul" unor asociaţii şi/ sau ONG-uri!
Facerea de bine prin forţă, prin impunere nu are legătură cu Democraţia, ci cu Dictatura!
Când vă spune un politician, ori mai mulţi că, pentru a salva Planeta, trebuie să faci asta, asta, asta şi te mai şi ameninţă cu amenzi dacă nu te aliniezi la standardele lor, adică dacă nu eşti ascultător, atunci fiţi siguri că toată treaba asta nu are nicio legătură cu Natura, cu grija faţă de Planetă, ci are legătură cu impunerea, cu dictatura!
Natura are capacitatea de a se regenera, mai ales că CO 2 este transformat în Oxigen de către vegetaţie, prin procedeul numit FOTOSINTEZĂ, aşa că nu este nicio urgenţă climatică, cum vi se tot spune pe la TV, la posturile mainstream.
Doar ştiţi că există tehnologie de manipulare a climei, da? E, atunci ce vreţi mai clar de atât? Se manipulează clima (chiar Elita globalistă se lăuda cu asta la Davos, aşa că nu e „teorie a conspiraţiei”), după care se bagă în capul oamenilor idei şi teorii înfricoşătoare, special pentru a te face pe tine, omule, să accepţi politica referitoare la „grija faţă de Planetă”, cu tot cu programele de... educaţie croite în jurul „bio”, care tind să conducă omenirea spre tot felul de crize: criza energetică, criza alimentară, criza apei, criza banilor...! A se vedea "Agenda 2030"! Nimic nu este întâmplător!
„Clima” reprezintă o temă impusă, aşa cum, dacă vă amintiţi, a fost tema „Justiţie”, impusă în România în perioada 2017-2019! Cei care, atunci, se dădeau mari luptători pentru Statul de drept, pentru Justiţie, sunt aceleaşi persoane care acum se dau mari specialişti în ale climei şi mari ecologişti, făcând propagandă unor programe, unor ideologii ciudate, dictate de la Davos!
Cât, oare, se mai se acceptă acest servilism?