Ursula, de la UE, vrea să ne interzică hârtia igienică!

Publicat pe 2023-04-04 14:12:42Mihail Marinescu

Cea care se tot plimbă cu avioanele, dar în acelaşi timp pozează în salvatoare a Planetei şi în... luptătoare contra poluării, are de gând să-i oblige pe europeni să folosească un vas de toaletă japonez (care spală şi usuca zona intimă fără a fi nevoie de hârtie igienică) motivându-se că astfel o să fie reduse emisiile de CO2! Doamne fereşte!

Dacă aveaţi impresia că le-aţi văzut şi auzit pe toate aberaţiile ce vin de pe la Bruxelles, de la şefa Comisiei Europene, ei bine nu, încă nu s-au terminat ciudăţeniile.
Aşa că iată ce îi mai trece prin cap Ursulei von der Leyen, anume să interzică hârtia igienică în ţările membre UE!
Da, aţi citit bine! Nu este nicio păcăleală, nicio conspiraţie, aşa cum le tot plăcea unora să acuze atunci când li se prezenta adevărul despre anumite subiecte.
Bineînţeles că argumentul pentru aplicarea acestei ridicole măsuri este cel legat de „schimbările climatice”, sigur că da! Sub „umbrela” acestei lozinci, politica aceasta globalistă încearcă să schimbe legile, să schimbe stilul de viaţă al oamenilor şi, nu în ultimul rând, să inventeze noi taxe comerciale!
Cică este timpul a nu se mai consuma atât de mult lemn pentru fabricarea hârtiei, să nu se mai consume apă...! Serios? Dar, doamna Ursula se face că nu ştie cât lemn a fost luat din pădurile din România prin defrişările ce au fost făcute ani la rând de către străini?
Este poluare? Se emană CO2 în atmosferă? Uitaţi-vă cum arată pădurile de la munte! Oare cine permitea ălora să ne strice pădurile, ecosistemul, vegetaţia?
Şi, ca să vedeţi şmecherie, doamna Ursula ne sugerează că, în locul vaselor clasice de toaletă, să folosim un WC fabricat în Japonia, vas de toaletă care are capacitatea să spele şi să usuce zona intimă după ce ţi-ai făcut nevoile..! Şi, totuşi, unde este economia în acest procedeu, că este nevoie de curent electric pentru a pune în... mişcare tot ansamblul acela de... igienă? Aşadar, de la pârţul vacilor s-a trecut la ştersul la dos al oamenilor! Ai impresia că indivizii ăştia joacă într-un film comic, dar uite că nu este aşa, din păcate.
Să interzici a se folosi hârtia igienică este de-a dreptul penibil!
Cea care pozează în marea salvatoare a Planetei este cea care, atunci când călătoreşte spre anumite destinaţii internaţionale, foloseşte şi ea avionul, avion care funcţionează cu kerosen!
Păi, unde mai este grija de Planetă şi „lupta” contra poluării, stimată Ursula?
Oricum, tot ceea ce vine de la Bruxelles, să ştiţi că nu trebuie musai să fie şi implementat!
Uniunea Europenaă nu are dreptul de a impune, de a obliga să se facă într-un anume fel în ţările membre, ci doar să recomande. Altfel, se cheamă amestec în treburile interne ale statului, ceea ce constituie infracţiune!
Suntem un stat suveran, măcar din punct de vedere constituţional. Că mai sunt unii politicieni care stau ca ghiocelul în faţa unor Rezoluţii UE, asta e altceva şi este de condamnat o astfel de atitudine slugarnică.
Este timpul să ne amintim că suntem o naţiune independentă şi suverană!
Au fost români care s-au luptat şi şi-au dat viaţa pentru acestă suveranitate! Să nu ne batem joc de jertfa lor!