Control absolut asupra omenirii prin „portofelul digital”!

Publicat pe 2023-03-30 12:10:29Mihail Marinescu

Noul sistem monetar îţi poate impune, omule, ce să nu cumperi, de unde să cumperi.
Îţi poate bloca anumite tranzacţii pe care vrei să le faci! Mai bine zis, noul sistem este unul centralizat, prin care oamenii sunt scoşi din dreptul de a avea control asupra propriilor bani, propriilor economii!

Noul sistem monetar nu are legătură cu „progresul tehnologic” şi nici cu „binele pentru oameni”, ci cu Dictatura, pentru că ce este introdus cu forţa nu poate să aibă legătură cu Democraţia!

Aţi auzit de mai multe ori, de ceva ani încoace, tot vorbindu-se despre „descentralizare”, a tot ce ţine de aparatul de stat.
Ei bine, iată că acum, şefii la lume vor să introducă un nou sistem financiar, un sistem central care să controleze, în mod direct toate tranzacţiile pe care omul le face, putând chiar să blocheze anumite tranzacţii, din diferite motive inventate, punându-se în pericol intimitatea şi securizarea tranzacţiilor.
Şi, totuşi, chestia e că acest sistem pare să fie pe placul politicienilor aflaţi la putere. Păi ce, credeţi că lor nu le convine să aibă acest control absolut asupra cetăţenilor şi să-i forţeze ca, prin acest sistem, să facă ceea ce vrea politicul?
Deja se pun bazele acestui nou sistem în Marea Britanie, iar în restul Europei se vorbeşte că eliminarea banilor fizici şi implementarea monedelor virtuale să se facă în termen foarte scurt, de 2-3 ani!
În multe locaţii nu mai sunt acceptaţi banii cash, ci doar cardurile! Păi unde mai este acum „descentralizarea”? Unde mai este LIBERTATEA OMULUI?
Prin schimbarea sistemului de decontare a plăților electronice cu portofelul digital se conduce la dispariția confidențialității plăților pe care le efectuezi. Este o modalitate prin care se monitorizează banii populaţiei, prin care oamenii pot să fie constrânşi să aibă un anumit comportament dorit de guvern.
Se aplică diverse tehnici de manipulare, prin care oamenilor li se oferă un preţ mai scăzut pentru anumite produse dacă se plăteşte cu cardul sau prin diverse aplicaţii de pe telefon, care îţi arată banii care îi ai pe card!
Se consideră că este mai comod să foloseşti bani virtuali decât cash sau card de debit! Într-un anumit mod da, dar gândiţi-vă că cei care au cheia către inteligenţa artificială vă pot foarte uşor face viaţa un chin prin acel portofel digital.
Ce te faci dacă vezi că apare „tranzacţie refuzată” atunci când vrei să cumperi ceva de mâncare, medicamente sau când ai de plată o factură? Unde te poţi plânge? Nicăieri! Pe când, dacă ai bani cash, ei bine tu, omule, eşti stăpân pe banii tăi, nu altcineva!
Prin a accepta portofelul digital se accepta DISPARIŢIA LIBERTĂŢII OAMENILOR! Nu vei mai avea control asupra cheltuielilor tale. Am vizionat, recent, un filmuleţ extrem de interesant la Naşul TV, prezentat în cadrul emisiunii „Să vorbim despre tine”, moderată de Gabriela Cosmina Caliţescu, despre ce se poate face prin intermediul acestui nou sistem monetar.
Sunt explicaţii pe înţelesul tuturor, explicaţii pe care vi le relatăm în cele ce urmează, dar explicat mai pe scurt şi un pic într-o altă viziune:
Acum, când foloseşti cardul de debit se creează o înregistrare prin care arată că banca lui ta, să zicem persoana „X” îi datorează bani Băncii magazinului, dar transferul efectiv de fonduri nu are loc imediat, în momentul achiziţiei, chiar dacă banca arată că banii au fost transferaţi.
Transferul efectiv între bănci are loc o singură dată pe zi. Banca centrală nu ştie nimic despre „X”, despre cumpărăturile sale. O singură entitate poate să vadă ce a făcut „X” cu banii, anume banca de unde este cardul de debit. Atât! Banca centrală nu poate să vadă cum îşi cheltuieşte omul banii şi pentru ce îi cheltuieşte şi când îi cheltuieşte. Banca de uin de ai cardul este obligată să nu divulge nimănui detalii despre tranzacţiile tale, omule.
Există un grad de siguranţă, de anonimat, de intimitate de cum îşi cheltuieşte omul banii acum. Guvernul nu poate să restricţioneze în mod direct tranzacţiile în momentul în care „X” foloseşte cardul, pentru că nu pot vedea ce face „X” cu banii lui. A, dacă se plăteşte doar cu bani cash, achiziţia ar fi complet anonimă.
Prin NOUL SISTEM, prin moneda digitală iată ce se întâmplă: Telefonul are un portofel electronic inteligent sau un APP din care se plăteşte o anumită sumă pentru un produs anume. APP-ul comunică direct cu Banca centrală şi se face tansferul, în mai puţin de o secundă.
Tranzacţia este înregistrată şi aprobată de un sistem computerizat centralizat, într-un program centralizat, ce nu poate fi modificat. Pare un lucru extraordinar şi mult mai simplu decât sistemul vechi, nu-i aşa? E, dar atenţie, că acum începe „distracţia”!
Toate tranzacţiile sunt înregistrate în timp real, când are loc aşa ceva. Un singur sistem o să aibă capacitatea să înregistreze toate tranzacţiile pe care le fac oamenii, de a folosi algoritmi inteligenţi artificiali cu scopul de a bloca în timp real o tranzacţie, din diferite motive.
Vă spune ceva „cloudul guvernamental” aprobat de politienii români de la putere? Aha!
De exemplu, guvernul vrea ca tu, omule, să cumperi numai de la un anumit magazin produse alimentare. Cum poate să-ţi impună asta? Simplu, prin faptul că, dacă o să vrei să cumperi din altă parte, în momentul când efectuezi tranzacţia o să-ţi apară o eroare şi nu poţi cumpăra!
Portofelul digital ar putea să fie recunoscut doar de anumite magazine! Preferi să cumperi de la magazinele acelea de cartier? E, uite că, prin portofelul digital, guvernul poate să-ţi interzică aşa ceva şi să te îndrume spre supermarketuri!
Sau dacă se comunică, de exemplu, de la nivel guvernamental, că este o perioadă de criză alimentară o să-ţi impună să achiziţionezi doar o anumită cantitate de produse, de ordinul a câteva sute de grame!
„Bei cafea zilnic? Aaaa, păi nu e bine, că uite poluezi Planeta, aşa că eficient este să nu mai cumperi cafea”! Şi exemplele pot continua. Simplu, nu-i aşa? Şi foarte eficient pentru „ei”, pentru cei care se ocupă să controleze lumea!
Gândiţi-vă că în loc de cafea poate să fie vorba despre apă, despre pâine, despre medicamente, despre alte produse necesare traiului.
În noul sistem centralizat se pot introduce programe prin care oamenilor să le fie intezise anumite tranzacţii. Unde este LIBERTATEA OMULUI în toată această ecuaţie? Nicăieri, că din moment ce guvernul se foloseşte de inteligenţa artificială pentru a controla şi de a manipula tranzacţiile atunci libertatea a dispărut şi nu putem vorbi decât despre DICTATURĂ.
Este „conspiraţie” ceea ce spunem? Serios? Păi uite, că în Marea Britanie se anunţă că banii cash vor fi scoşi de pe piaţă şi se vor putea face tranzacţii doar cu moneda virtuală!
La nivel de Uniune Europeană, păi în Parlamentul European se votează aşa ceva, portofelul digital care, ce să vezi, o să fie valabil doar pentru tranzitul dintr-o ţară în alta, spunându-se că nu se aplică portofelul digital în interiorul graniţelor ţărilor membre UE!
Sigur că da, că aşa ziceau şi cu „certificatul verde”, dar uite că aşa ceva a fost implementat mai în toate ţările, cu excepţia a câtorva!
Să mai ai încredere în politicienii? Nici vorbă!
Tuturor de la putere le surâde ideea de a-i controla pe oameni, de a avea pârghiile necesare controlului total, însă ei, politicienii de la putere, omit ceva foarte important, anume că prin ceea ce fac acum, prin legile care le votează, îşi fac şi lor rău, că doar nu vor fi toată viaţa la putere!