Ultima editie tiparita in format pdf

Consiliera lui Iohannis, propulsată direct pe funcţia de ministru al Educaţiei!

Publicat pe 2022-10-05 16:52:46Mihail Marinescu; Sursă foto: facebook.com

Se spune că noul ministru al Educației, Ligia Deca, nu deţine toate gradele de profesor şi că nu are nicio experienţă de management în educaţie, dar este lector la SNSPA! Ups!

Priviţi şi ce poziţie plină de „demnitate” are doamna ministru în faţa preşedintelui Iohannis!

După demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei, pe motiv că şi-ar fi plagiat o lucrare antică şi de demult, premierul Nicolae Ciucă a propus ca postul să fie ocupat de către Ligia Deca!
Bineînţeles că propunerea nu avea cum să fie refuzată de preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, mai ales că această doamnă deţinea funcţia de consilier chiar a lui Iohannis, coordonând „grandiosul” Proiect „România Educată”!
Păi, cum să nu, fapta trebuie răsplătită...!
Priviţi şi ce poziţie plină de „demnitate” are doamna ministru în faţa preşedintelui Iohannis! Ca o doamnă să plece capul în faţa unui bărbat, ca semn de mulţumire, este prea de tot!
Cum se face că cei care au lucrat la acest proiect, foarte controversat, au fost răsplătiţi cu funcţii prin „Guvernul meu”? Cum rămâne cu acuzaţiile la adresa altora, cum că s-ar fi apelat la „relaţii de cumetrie” pentru numirile pe funcţii publice?
Şi nu ar fi numirile din guvern singurele exemple, că şi pe plan local observăm oaresce „mişcări” interesante...!
Revenind la noul ministru al Educaţiei, edupedu.ro publică faptul că, deşi nu avea nicio experiență de management în educație, aceasta a fost propulsată direct pe postul de consilier al președintelui Iohannis! Iar acum, iată, în funcţia de şefă al Învăţământului românesc!
Interesant este că noul ministru a fost preşedinte al unei asociaţii studenţeşti, ANOSR, nu are toate gradele de profesor sau de cercetător, dar este lector universitar, atenţie, la SNSPA, predând, iar atenţie, Studii europene!
Păi, se putea ceva fără a avea legătură cu SNSPA?
Ce înseamnă SNSPA? Asta înseamnă: Școala Națională de Studii Politice și Administrative! Nu ne-am referit la alte detalii..., dar suntem siguri că le cunoaşteţi deja...!