Ultima editie tiparita in format pdf

România se revoltă!

Publicat pe 2022-10-05 10:15:10Mihail Marinescu; Sursă foto: facebook.com

Începând cu 2 octombrie, Românii ies în stradă să protesteze împotriva politicii de austeritate, împotriva celor care înstrăinează resursele strategice ale ţării! Românii scandează că îşi vor ţara înapoi!


Românii dau semne că nu mai tolerează derapajele guvernanţilor ce conduc la scăderea alarmantă a nivelului de trai şi iată că au anunţat proteste de amploare în Bucureşti, începând cu ziua de duminică, 2 octombrie.
Practic, nu contează că apelul îl fac anumiţi lideri politici sau ai unor organizaţii civice sau că unii vor profita politic de asta, contează ca populaţia să conştientizeze că are dreptul de a se ridica împotriva abuzurilor comise la adresa sa, împotriva celor care au votat legi prin care se premeditează apariţia a tot felul de crize economice! Nu se iese pentru un partid sau pentru un anume lider, ci se iese pentru ca ţara aceasta să mai aibă un viitor, pentru ca odraslele voastre să aibă o ţară Suverană şi Independentă! Se iese pentru viitorul copiilor!
Nu este nevoie de lideri care să vă scoată afară din case, pentru că simţiţi pe pielea voastră câte probleme s-au adunat şi cât de grea este viaţa!
Se vede, de exemplu, cum ţara este pur şi simplu lăsată fără industria energetică, cea care mai rămăsese, cât de cât, în picioare după decembrie 1989. De ce? Pentru a se instala aici unii cu minicentrale nucleare cărora să le facă experimente, probe, pe pământul ţării noastre? Horror!
În timp ce alte state din lume, din Europa îşi redeschid minele de cărbune, la noi, în România, se dau legi prin care acestea să fie distruse, că cică poluează, domne, poluează! Incredibilă manipularea asta cu poluarea. Am mai scris despre aşa ceva, iar cine a vrut să priceapă ce se întâmplă, bine a făcut.
Oamenii văd cum zi după zi le este tot mai greu să supravieţuiască, din pricina costurilor mari ale produselor alimentare, ale facturilor la utilităţi, din cauza taxelor şi impozitelor mărite.
Colac peste pupăză, acum mai vin şi „progresiştii” europeni să ne manipuleze cerându-ne să facem economie la utilităţi, de parcă ne-am afla în Totalitarism!
Să facă economie cei care au făcut risipă şi nu au făcut niciodată economie, nu noi, românii, că noi tot facem economie din 1980 şi până în prezent! Dar să nu uităm că România este o ţară care produce Energie şi are resurse naturale bogate, lăsate de Dumnezeu pe acest pământ, aşa că nu noi trebuie să facem economie!
Mai apare şi Ursula, şefa Consiliului Europei, şantajându-ne ca nu cumva să ne abatem de la a face economie, că altfel nu mai primim banii de la UE!
Dar mai apar şi modificări la Legile Justiţiei, prin care se încearcă a se da prioritate deciziilor luate de UE, ignorându-se prevederile Constituţiei României!
Doamne, câte şi mai câte probleme s-au strâns în România! Chiar ne întrebam: Cât mai poate răbda acest popor umilinţa?
Este o politică de austeritate promovată de cei ce conduc Uniunea Europeană, că doar ei sunt cei care tot cer a se aplica astfel de restricţii, de legi, invocându-se fel de fel de motive ciudate!
Aşadar, stimaţi cetăţeni, aveţi tot dreptul, dar şi obligaţia, să vă apăraţi ţara de invazia celor care vor să-i ia Independenţa şi să  lase ţara şi fără Suveranitate!