Ultima editie tiparita in format pdf

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, scos din... scenă de o acuzaţie de plagiat!

Publicat pe 2022-10-04 12:10:19Mihail Marinescu

Şi asupra premierului Ciucă se vehicula suspiciunea de plagiat, dar iată că acesta nu s-a grăbit şi nici nu se grăbeşte să demisioneze, aşa cum a procedat Cîmpeanu! Ups!

Dar ce repede a demisionat Sorin Cîmpeanu de la şefia Ministerului Educaţiei după dezvăluirile din mass-media cu privire la faptul că ar fi plagiat, în 2006, într-un curs universitar! După numai câteva zile de la dezvăluiri şi imediat după un miting al studenţilor! Măi să fie! Cum aşează Universul lucrurile...!
Şi, ce să vezi, demisia şi-a anunţat-o Cîmpeanu într-o postare pe Facebook, că aşa e la modă pentru unii, totul pe Facebook! Aşadar, nu a demisionat după faptele de discriminare şi segregare comise asupra copiilor, părinţilor, profesorilor, nu a demisionat după ce inspectoratele şcolare devenise bază de propagandă pentru un act medical practicat cu seruri experimentale (vă aduceţi aminte de bannerul afişat pe clădirea Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova!), dar demisionează aşa de repede după o acuzaţie de plagiat!
Dar, din 2006 şi până acum, de ce nu s-a observat că era plagiată acea lucrare? Sau se ştia şi....! Cei care au dat undă verde acelei lucrări nu au verificat, atunci, autenticitatea acesteia?
Se petrec lucruri ciudate în politica asta dâmboviţeană presărată cu ideologii „progresist-europene”, atât de ciudate încât te întrebi de ce lumea este atât de tolerantă cu cei care comit rele asupra societăţii.
Şi asupra premierului Ciucă plana suspiciuni de plagiat, dar uite că premierul nici nu se gândea şi nici nu se gândeşte la demisie, ba, mai mult, se schimbară, imediat după „suspiciune”, şi regula în timpul... jocului, modificându-se procentul prin care se decide dacă lucrarea este sau nu plagiată!
E, vedeţi, ce diferenţă de reacţii?