Ultima editie tiparita in format pdf

Blestemul de la Mediaș! Ploieștenii pierd din nou în prelungiri!

Publicat pe 2022-10-03 11:33:20Ionuţ Mitoiu

CFR Cluj- Petrolul 1-0(0-0)

Din nou Petrolul pierde puncte pe final de joc, mai exact în prelungiri, așa cum s-a întâmplat recent și cu Sibiul!
Partida cu CFR Cluj se anunța una dificilă, dar care nu a fost deloc aşa. Clujenii au prestat un joc modest în fața unui adversar care a avut o defensivă bine pusă la punct, numai că finalul le-a surâs campionilor. Jocul s-a disputat pe o ploaie puternică, nu tocmai bună pentru fotbal, sub semnul echilibrului, cu o ușoară posesie pentru clujeni.
„Sărăcia” din fotbalul prestat de gazde s-a văzut în prima repriză, când n-au avut nicio ocazie importantă de gol, ba mai mult, singurul şut pe poartă a aparţinut petroliștilor!
În partea a doua am asistat la același scenariu, cu o dominare... oarbă a Clujului și cu o apărare de netrecut a oaspeților.
Primul șut pe spațiul porții trimis de clujeni s-a consemnat tocmai în minutul 75! Apoi, a urmat o mare oportunitate pentru campioni, Kolinger (minutul 85), reluarea din șase metri, n-a nimerit poarta apărată de Vâlceanu!
A urmat o fază fixă, un corner, în urma căruia Manea (90+1) a marcat cu capul din apropierea porții, golul victoriei. Curat ghinion! A fost o înfrângere dureroasă, a treia la rând în Superligă, ce trebuie uitată repede, pentru că duminică vine meciul de pe „Ilie Oană”, cel cu FCSB!

CFR Cluj-- Petrolul 1-0 (0-0)
Marcator: Manea (90+1)
CFR Cluj: Scufet- Bruno (60-Manea), Kolinger, Yuri, Malico- Adjei, Muhar, Deac (60- Petrila), Malele (84-Hammershoy), Birligea (74-Rodriguez). Antrenor: Dan Petrescu.
Petrolul: Vâlceanu- Meijers, Tamaș, Mathaus- Pashov, Dumitriu (89-Cebotaru), Seto, Jair (89-Tucaliuc), Țicu- Irobiso (84-Ivanovski), Grozav (78-Cioiu). Antrenor: Nicolae Constantin.
Cartonaș galben: Yeboah (11);
Au arbitrat: Cătălin Popa- George Neacșu și Daniel Mitruți.
VAR: Ovidiu Hațegan. AVAR: Gabriel Stroe.
Observatori: Ioan Onicaș și Viorel Ilinca.