Ultima editie tiparita in format pdf

Există sau nu interes pentru a se termina telenovela lipsei apei calde în Ploieşti?

Publicat pe 2022-09-30 16:57:37Mihail Marinescu

Tot timpul „trebuie” să lipsească cineva de la şedinţe, de la întâlnirea de predare....!
În acelaşi timp, ploieştenii se gândesc cu groază la sezonul rece care stă să vină!

Este din ce în ce mai ciudat ce se întâmplă în Ploieşti în privinţa lipsei apei calde! Situaţia este din ce în ce mai îngrijorătoare încât timpul trece şi sezonul rece nu este deloc departe.
Iarna nu stă după cum au unii chef să rezolve problemele!
Dacă până acum, ploieştenii erau anunţaţi că reprezentanții Consiliului Județean în A.G.A a A.D.I. Termo Prahova nu se prezintă la şedinţele AGA, acum se spune că nu se prezintă echipa de predare de la ATI Termo Prahova şi comisia Consiliului Judeţean la întâlnirea cu Comisia Municipiului Ploieşti pentru preluarea, de către Municipalitate, a reţelei secundare de termoficare și a SACET! Ce să mai creadă, acum, ploieştenii, domnilor politicieni?
Există sau nu interes pentru ca să se termine odată şi odată telenovela asta a lispei apei calde?
„Conform hotărârii Consiliului Județean Prahova Art.1 Se aprobă trecerea bunurilor necesare asigurării serviciului de producere, transport și distribuție energie termică și apă caldă, din domeniul public al Județului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploiești, conform anexei nr.1 care face parte integrată din prezenta hotărâre; Art.2 (1) Predarea – preluarea bunurilor care fac obiectul prezentei hotărâri, înregistrate în evidența contabilă, se va face pe bază de protocol încheiat între părți. (2) Predarea – preluarea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar aferente bunurilor se va face pe baza protocolului menționat la alin.( 1 ). (3) Se aprobă Protocolul de predare – primire conform anexei 2, care face parte integrată din prezenta hotărâre……” Facem precizarea că, în conformitate cu Art.6 din Protocol, bunurile care nu sunt în stare de funcționare vor rămâne în custodia Consiliului Județean Prahova, până la finalizarea lucrărilor necesare asigurării stării de funcționare a acestora. Situația centralizată a acestor bunuri se va realiza prin întocmirea unei anexe separate la protocolul de predare primire. Comisia municipiului Ploiești are toată disponibilitatea pentru preluarea, cât mai rapidă, a rețelei secundare de termoficare și a SACET”, se spune în comunicatul Primăriei Ploieşti.