Ultima editie tiparita in format pdf

CSC 1599 Șelimbăr – Petrolul, astăzi, în Cupa României

Publicat pe 2022-09-29 12:37:36Ionuţ Mitoiu

Partida se joacă la Mediaş, cu începere de la ora 18:45


Petrolul ia startul astăzi,28 septembrie, în ediția 2022-2023 a Cupei României, o competiție ce propune din acest sezon, un sistem de desfășurare cu totul nou.
Astfel, după epuizarea tururilor regionale, 24 de formații din eșaloanele inferioare au acces în play-off, unde li s-au alăturat și opt prim- divizionare, miza reprezentând-o calificarea în faza grupelor întrecerii.
Pentru a ajunge acolo, „lupii” trebuie să treacă de CSC 1599 Șelimbăr, în meciul care se va disputa în această seară, începând cu ora 18,45, la Mediaș. Pentru Nicolae Constantin, obiectivul propus este unul cât se poate de clar: echipa pe care o pregătește trebuie să meargă în grupele Cupei României.
„Este o competiție în care Petrolul, de-a lungul timpului a avut succes, a caștigat trofee și evident, ne dorim să ajungem cat mai departe în această ediție”, a declarat antrenorul Petrolului Ploieşti, Nicolae Constantin.
Cu Irobiso suspendat și cu Țicu, care aseară a jucat 90 de minute contra Olandei la „U21”, primul „11” al petroliștilor ar putea să propună câteva nume noi în acest joc. Plecați marți, după prânz, spre Mediaș, ploieștenii vor rămane in orașul transilvănean pană la finalul săptămanii, pentru că tot aici vor juca și meciul de campionat cu CFR Cluj (sambătă, ora 21,30).
Partida dintre CSC 1599 Șelimbăr și Petrolul va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Sorin Vădana (Cluj Napoca) - George Suciu (Câmpia Turzii) și Mihaela Țepuşă (Buzău).