Ultima editie tiparita in format pdf

Aşa se forţează apariţia „crizei alimentare”!

Publicat pe 2022-09-26 11:20:36Mihail Marinescu; Sursă foto: facebook.com

Nişte indivizi, care se dau drept „vegani”, cer desfiinţarea fermelor de animale în România! Dar cu ce vă deranjează prezenţa fermelor? Vă obligă cineva să mâncaţi carne şi să beţi lapte natural? Nu! Atunci cu ce drept obligaţi voi omenirea să fie ca voi?

Sunt atâtea şi atâtea probleme în societate şi tu de apuci să ieşi în stradă pentru a cere interzicerea fermelor de animale, lăudându-te că eşti vegan, este bezna minţii!
Păi ce, măi ONG-işti, vă oblligă cineva să mâncaţi carne? Vă interzice cineva să fiţi vegani? Nu! Atunci de ce obligaţi ca acest popor creştin ortodox să devină ca voi, să mănânce ceea ce voi declaraţi că mâncaţi?
Pur şi simplu nu are sens, nu are logică subiectul protestului vostru de duminică, din Piaţa Victoriei!
Vă plac insectele, gândacii, greierii, lăcustele? Serios, mă? Chiar ar fi interesant să le dăm ăstora de au protestat duminică, împotriva fermelor de animale, o farfurie cu gândaci, să vedem dacă vor mânca aşa ceva, că la teorie vedem că stau bine!
Uite aşa se forţează apariţia „crizei alimentare”, prin destrămarea industriei alimentare clasice, prin legi, prin ideologii neortodoxe, prin Regulamente venite de la UE şi apoi se dă vina pe războiul din Ucraina! Ups!
Există, prin Europa, un curent de ideologii ciudate, printre care şi cel de a se consuma insecte în loc de carne animală, de a se comercializa şi alimente sintetice, totul făcut în laboratoare, ceea ce ar fi dezastruos pentru umanitate.
Se făcea, în trecutul nu prea îndepărtat, mare tam-tam pe prezenţa celebrelor E-uri din mai multe alimente, dar acum vedem că se acceptă ca laptele natural să fie înlocuit de lapte făcut în laboratoare, carnea să fie înlocuită de sintetic, în 3D, că insectele conţin proteine bune şi alte prostioare de genul ăsta.
Hrana sintetică nu are cum să fie bună pentru organismul uman, că omul are o anumită construcţie, ori stomacul, organele interne nu tolerează plasticul.
Despre insecte, ce să mai spunem, că în afară de faptul că produc scârbă numai gândindu-te la cum ar arăta ele în farfuria ta şi este suficient a spune „nu vreau aşa ceva”! Poate asiaticii preferă aşa ceva, că de fapt unii consumă şi carne de câine, dar este treaba lor, este obiceiul lor, asta nu înseamnă că trebuie şi în România un astfel de obicei.
Dar de ce se doreşte a dispare fermele de animale? Simplu, pentru a se face loc hranei sintetice, pentru că deja există o industrie alimentară de acest gen ce se vrea a se îmbogăţii.
Omule, înainte de a le face altora ... jocurile, gândeşte-te că tu eşti OM, nu şopârlă, că numai alea mănâncă insecte!
Gândeşte-te, OMULE, că sinteticul, indiferent cât de gustos ar fi făcut să fie în laboratoare, nu îţi poate face bine sănătăţii şi vei putea avea surprize neplăcute!
Fiecare om are dreptul să aleagă ce să facă, aşa că voi, de vă daţi drept vegani, ar fi bine să nu îi obligaţi şi pe alţii să fie ca voi, că nici mâncătorii de carne nu vă obligă pe voi să fiţi ca ei!