Ultima editie tiparita in format pdf

Pregătiri pentru cele două jocuri ale Petrolului de la Mediaș

Publicat pe 2022-09-28 10:59:46Ionuţ Mitoiu

Jucătorii Petrolului s-a antrenat zi de zi în această pauză competițională, pregătindu-se pentru cele două jocuri care îi așteaptă pe parcursul săptămânii.
De azi, elevii lui Nicolae Constantin se mută la Mediaș, unde pe stadionul „Gaz Metan” se vor disputa, în decurs de trei zile, confruntările cu CSC 1599 Șelimbăr (miercuri, ora 18,45, faza play-off a Cupei României Betano) și cu CFR Cluj (sâmbătă, ora 21,30, în Superligă, etapa a-12-a).
Pentru acest mini-cantonament, staful tehnic al „galben-albaștrilor” va deplasa aproape întreg lotul la Mediaș, singurul absent fiind portarul Avram, care are probleme medicale.
Convocați la naționalele „U 20” și „U 21”, Mario Bratu și Valentin Țicu vor face joncțiunea cu colegii lor la Mediaș, primul venind de la Arad, iar „căpitanul” de la Cluj Napoca.
De asemenea, confruntările din această săptămană ar putea coincide și cu debutul lui Felix Mathaus, fundașul central urmând să fie legitimat cu acte în regulă, și cu cel al portarului Andreas Leitner, în cazul austriacului așteptandu-se „cartea verde”.