Ultima editie tiparita in format pdf

Indivizi depistați în vederea executării pedepsei închisorii

Publicat pe 2022-09-22 11:18:03Mihail Marinescu

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au pus în aplicare, pe 29 septembrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Carei, Satu Mare, pe numele unui bărbat, în vârstă de 54 de ani, domiciliat în municipiu. Acesta a fost condamnat la 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea a două infracțiuni furt.
În aceeași zi, tot polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Prahova, pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiu.
Tânărul a fost cercetat de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. S.T. Ploiești, într-un dosar penal pe linia traficului de droguri de risc, fiind condamnat la 3 ani, 6 luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
În cele două cauze, polițiștii i-au condus pe bărbați la Penitenciarul Mărgineni, din județul Dâmbovița, unde au fost încarcerați.