Ultima editie tiparita in format pdf

Unii cu „solidaritatea”, alţii cu „mentenanţa” şi uite aşa oamenii sunt... sfătuiţi să sufere chiar mai rău decât până în decembrie 1989!

Publicat pe 2022-09-14 12:57:40Mihail Marinescu

Solidaritatea pare doar o „umbrelă” pentru austeritatea impusă de la vârful Uniunii Europene

Să nu se uite nici de discriminări, de segregări şi nici de experimentele medicale pe oameni, ce au avut loc în 2020-2021!

Conducătorii României ar trebui să dea dovadă de bărbăţie şi să iasă din retorica de la Bruxelles, altfel....!

Se vorbeşte despre introducerea a tot felul de restricţii în privinţa consumului de curent electric, de apă, de gaze, exact despre ce circula, prin diverse canale media, în urmă cu mai bine de 10 ani că se va întâmpla cu omenirea, conform Agendei ONU 2030! Atunci se spunea că sunt „teorii ale conspiraţiei”, dar uite că suntem contemporani cu aceste schimbări şi chiar ar fi absurd a se mai spune că sunt doar „teorii”!
Liderii de la Bucureşti se lasă în continuare prinşi în retorica celor de la Bruxelles, fără să se gândească la populaţie.
Dacă în 2020-2021, oamenilor li se spunea că restricţiile şi serurile experimentale sunt pentru sănătatea sa, ei bine, iată că acum propaganda s-a orientat spre Terra, manipulând populaţia că economia la curent şi la gaz este pentru binele Planetei! Ce tâmpenie!
Au văzut că nu prea ţine figura cu Co2-ul şi au inventat altceva, anume SOLIDARITATEA! Cică trebuie să fim solidari noi, românii, cu lumea occidendală şi să stăm şi noi în frig în case şi să facem economie la energia electrică!
Dar când a fost vreodată occidentalul solidar cu românii? Când noi, românii, stăteam la coadă ore în şir ca să ne luăm raţia de pâine aţi văzut voi vreun german făcând acelaşi lucru la el în ţară? Nu!
Când Ploieştiul stă iată, de cinci săptămâni fără apă caldă, vedeţi vreun occidental solidarizându-se cu ploieştenii? Nu!
Atunci, noi de ce să suferim pentru greşeala politicienilor?
Solidaritatea pare doar o „umbrelă” pentru austeritatea impusă de la vârful Uniunii Europene. O „mască” pentru lipsa subvenţiilor! Ce trebuie să facă românul? Românul trebuie să conştientizeze că România încă produce energie electrică, chiar dacă au mai fost închise şi vândute termocentrale şi combinate!
Românul nu ar trebui să aibă nicio problemă şi nu are de ce să stea din nou în frig sau pe întuneric, cam cum era până în 1990! Problema este la clasa politică, cea care face ceea ce vrea conducerea UE, din păcate.
Românii au datoria civică, dar şi Constituţională, să le ceară celor aleşi să îşi facă datoria faţă de ţară, faţă de cetăţeni. Conducătorii ţării au obligaţia să contribuie la creşterea economică, au obligaţia să asigure cetăţenilor condiţii cât mai bune de trai, nu să introducă tot felul de crize după crize, să sperie lumea doar de dragul „solidarităţii”!