Ultima editie tiparita in format pdf

Câtă normalitate mai este în România?

Publicat pe 2022-09-22 11:47:08Mihail Marinescu

Cei care vă îndrumau să vă spălaţi de mii de ori pe mâini, să nu vă contaminaţi, acum vă îndeamnă să staţi nespălaţi, să faceţi economie la tot!

Într-o Românie ce pare că o ia pe o cale a „normalităţii” anormale şi a „ educaţiei” needucate, populaţiei i se spune, direct, că trebuie să stea în frig în case, să facă economie la apă, la lumină, la gaze!
Indirect, românului i se transmite că trebuie să se întoarcă la Comunism, la restricţiile din perioada regimului de până în decembrie 1989! Asta este „noua normalitate”!
Aceasta este faţa acestui globalism impus pentru Europa!
Totuşi, sunt diferenţe mari dintre perioada regimului comunist de până în decembrie 1989 şi actualul regim. Unul dintre ele este că, pe vremea aia, nu se distrugeau şi nu se înstrăinau termocentrale şi nici hidrocentrale, aşa cum se practică acum.
România încă mai este o ţară care produce energie electrică, petrol, gaz, chiar şi după exterminarea unor combinate.
Să se vină acum cu mesaje de genul celor exprrimate de preşedintele Klaus Iohannis şi de premierul Ciucă este ceva odios şi dovedeşte încă odată, dacă mai era nevoie, că nu este respectat jurământul pe care liderii puterii îl fac atunci când îşi iau funcţia în primire.
Datoria oricărui cetăţean ce ocupă o funcţie de conducere în Stat este să contribuie pentru dezvoltarea ţării, pentru ca populaţia să aibă un trai decent, nu să se introducă reguli de austeritate prin care oamenilor li se cere să se „sacrifice” ba pentru Planetă, ba pentru a i se face în ciudă liderului de la Kremlin, ba pentru „solidaritate”, ba că „e criză energetică”!
Mda, se înşiră tot felul de motive, dar poate se vor decide asupra unuia, că să te apuci să le înşiri pe mai multe îţi pierzi şi mai mult din credibilitate. Dar, care credibilitate?
Vă aduceţi aminte cum timp de doi ani ne tot asaltau cu mesaje şi cu filmuleţe prin care eram... învăţaţi cum să ne spălăm pe mâini şi să ne spălăm de mii de ori, ca nu cumva să ne infectăm cu acel virus (ştiţi voi care!). Uite că acum, aceleaşi „personaje” ne îndeamnă să nu mai consumăm apă şi, eventual, să stăm nespălaţi!
„Profeţi” în ale „plandemiei” aveau a se transforma în „strategi militari”, odată cu conflictul din Ucraina, după care, tot aşa pe repede înainte, în „salvatori” ai Planetei, pentru ca acum să se transforme în propagandişti ai „crizei energetice”, ai „crizei apei”! Sunt exact aceleaşi personaje! Nu s-au schimbat! De schimbat s-a schimbat doar mesajul trasmis populaţiei!
Şi populaţia ce face? Păi, asta e, că populaţia e cam pasivă şi nu prea îşi arată dezacordul cu aceste personaje decât pe reţelele de socializare!
Austeritatea impusă în 2022, pe nişte considerente aberante, nu prea o să fie de bun augur pentru actuala clasă politică!
Sperăm, totuşi,să nu se ajungă la austeritatea pe care o cerea impusă preşedinta Consiliului Europei, că altfel...!