Ultima editie tiparita in format pdf

Un individ se automutila producându-şi mai multe plăgi la nivelul gâtului!

Publicat pe 2022-09-18 21:26:22Mihail Marinescu

Ce au mai descoperit poliţiştii ploieşteni sosiţi la faţa locului!

Caz horror în Ploieşti! Un individ în vârstă de 41 de ani, pe fondul consumului de alcool, se automutila, poliţiştii sosiţi la faţa locului, în urma unui apel, sesizând că acesta avea mai multe plăgi la nivelul gâtului!
Fapta s-a petrecut pe 14 septembrie, la orele prânzului, automutilarea făcându-se cu un obiect tăietor-înţepător.
Din verificările poliţiştilor a mai reieșit faptul că bărbatul ar fi amenințat cu acte de violență o vecină în vârstă de 48 de ani, anterior având un conflict verbal cu aceasta.
La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, fără a necesita transportarea la spital.
Ulterior, polițiștii și Jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab”, Ploiești l-au imobilizat pe bărbat conducându-l la sediul unității de poliție.
 În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 41 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.