Ultima editie tiparita in format pdf

„Vrem apă caldă!”

Publicat pe 2022-09-12 12:53:45Mihail Marinescu

Au început protestele împotriva austerității!

Sute de ploieșteni au ținut să participe sâmbătă, 10 septembrie, la protestul organizat în fața Palatului Administrativ Ploiești pentru a atrage atenția autorităților locale și județene că răbdarea populației a cam ajuns la limită în ce privește lipsa apei calde. Sunt mai bine de cinci săptămâni de când a fost oprită, de către Termo Prahova, livrarea apei calde, motivându-se că ar fi vorba de o Mentenanță ce durează „cel puțin 30 zile”!, după cum scria în afișul lipit de Termo Prahova pe ușile blocurilor!
Protestatarii au scandat împotriva președintelului Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, acuzându-l de indiferență, de faptul că nu-i pasă de oameni și de situația ivită. I s-a scandat și să-și dea demisia și să se organizeze, în Prahova, alegeri pentru funcția de președinte de Consiliu Județean, dar și pentru o altă componență a Consiliului Județean.
Primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici, i s-a cerut să se implice și mai mult pentru a se găsi o soluție de depășire a a problemei.
Teama oamenilor constă și în faptul că vine frigul și nu vor avea cu ce să încălzească locuințele dacă nu o se existe agent termic. Dacă nici apă caldă nu e, atunci nici energie termică nu o să fie!
Și uite așa se poate pune în practică dorința conducerii UE, aprobată de președintele Iohannis zilele trecute, de instaurare a unei perioade de austeritate, pe motiv de solidaritate față de lumea occidentală! Ce prostie! Ce lozinci aberante! Ce bătaie de joc! Nu zicem că ce se întâmplă acum, cu lipsa apei caldă în Ploiești, ar fi din acest motiv, dar uite cum se nimeresc toate acestea așa, dintr-o dată!
Oamenii aflați la protest au promis că se vor prezenta la manifestație în fiecare zi, începând de luni, 12 septembrie, de la ora 17:30, tot în fața Palatului Administrativ, până când se vor rezolva toate problemele legate de livrarea apei calde.