Propaganda „pandemiei” şi a restricţiilor s-a transformat în propaganda frigului şi a lipsei igienei corporale!

Publicat pe 2022-09-07 10:50:49Mihail Marinescu

De la „Poartă mască, arată că-ţi pasă” s-a trecut la „Nici eu nu mă spăl! Salvez Planeta”!


Când „regimul comunist” de până în decembrie 1989 obliga oamenii să stea în frig, în întuneric, raţionalizând aproape totul, nu era bine şi Occidentul critica vehement aceste măsuri, dar acum, când acelaşi Occident, prin vocea conducerii Consiliului Europei, îndeamnă guvernele să aplice măsuri de reducere a consumului de curent, de apă, de gaze, iată că apar unii care nu numai că laudă, dar sunt şi susţinători ai acestui... curent „progresist european”! Doamne fereşte! În ce hal a ajuns Europa!
Se spunea că, în Dimensiunea a IV-a, normalul devine anormal şi anormalul devine normal! Domne, iată că parcă aşa ar sta lucrurile şi acum, văzând cum se manifestă „maşinăria” de propagandă.
Cum te poţi lăuda, în public, pe Facebook, că nu mai te speli? Se motivează că e pentru binele Planetei! Păi şi ce are Planeta cu spălatul tău?
Planeta are capacitatea să se regenereze dacă ar avea o problemă, dar nu are nevoie ca tu, omule, să stai împuţit şi să nu mai te îngrijeşti de igiena ta corporală, că de la făcut bine Planetei vei ajunge să nu îţi mai faci tu bine propriului organism, dar nici celor din jurul tău... ! Câh!
Şi trebuie să se ştie că Planeta este acoperită, în proporţie de 75% din suprafaţă, cu apă, aşa că unde este, mă,sacrificiul de a nu te mai spăla şi de a face economie? Şi cum rămâne cu modul de a face economie, că despre asta, în urmă cu ceva timp, spuneai tu cel ce te considerai „de dreapta”, că este o metodă comunistă, „ceauşistă”!
Aha, dacă „recomandarea” de a face economie vine de la Bruxelles, atunci e bine, da? Ce cinism! Ce idioţenie!
Culmea este că entităţile care până de curând urlau să se respecte restricţiile din „pandemie”, cu tot cu mască, distanţarea, vac...inare, că nu este posibil ca pe străzi să mai umble oameni „neimunizaţi” ( evident cu serurile experimentale cărora autorităţile le făcea reclamă) şi care făceau ca toate alea când vedeau că lângă ei se aşează cineva fără mască, pe motiv că îi pot infecta pe ei, ei bine aceleaşi entităţi vin acum să ne sfătuiască să nu ne mai spălăm şi să stăm în frig! Cum?
Păi lipsa spălării corpului înseamnă mizerie, mirosuri ciudate, ca să nu spunem împuţire, înseamnă că poţi fi purtător de microbi şi, cel mai grav, să dezvolţi şi să răspândeşti boli ce se fac din pricina lipsei de igienă.
Acum, omule care spui că nu te mai speli, tu nu pui în pericol sănătatea celor din jurul tău?
Lipsa căldurii din case conduce la îmbolnăviri ale aparatului respirator. Nu mai aveţi teamă de covid acum? Sau asta se doreşte, să se forţeze lucrurile pentru ca oamenii să se îmbolnăvească şi să se spună că e de la un nou val de covid! Oau!
Domne, ce fracturi de logică au ăştia cu propaganda!
Mda, de la propaganda „imunizării” cu serurile experimentale s-a trecut la propaganda frigului şi a lipsei igienei corporale!
Chiar se doreşte ca România să redevină o ţară comunistă?
Da, într-adevăr, omenirea trece printr-o perioadă mai grea, generată în primul rând de schimbarea polilor de putere la nivel Global, dar România, doamnelor şi domnilor, este, încă mai este, o ţară care produce electricitate, gaz şi alte resurse naturale stategice, ceea ce nu ar trebui să ne introducă laolaltă cu ţările din Occident ce trăiesc din importuri.
Din păcate, politica este cea care ne scumpeşte traiul aici, în România! Liberalizarea preţurilor la utilităţi conduce la majorări de facturi, la apariţia multor intermediari care iau curent de la Statul român şi apoi îl vând cetăţenilor cu preţul majorat după bunul lor plac.
Este impardonabil să liberalizezi preţul la utilităţi. Curentul electric reprezintă o resursă naturală strategică pentru România, ori aşa ceva nu trebuie să fie pus pe Bursă şi liberalizat, pentru că ESTE RESURSĂ STRATEGICĂ!
Cine vă spune că vina pentru majorarea facturilor este a războiului din Ucraina vă minte, tocmai pentru a face pe placul Bruxelles-ului, din servilism, probabil.