Ultima editie tiparita in format pdf

Lăsaţi greierii să cânte! Pentru asta sunt făcuţi, nu să constituie hrană pentru oameni!

Publicat pe 2022-08-23 15:29:08Mihail Marinescu

Reptilele sunt cele ce mănâncă insecte. Omul nu poate să fie altceva decât OM, nu să fie transformat în reptilă!

Când se auzea, în urmă cu ceva ani, că o să vină o perioadă când omenirii o să i se vorbească despre mâncatul insectelor şi al hranei sintetice şi modificate genetic, părea o adevărată nebunie, ceva ce nu ar trece de bariera închipuii.
Ei bine, iată că acea perioadă a venit şi se face tot mai multă propagandă, la TV mai ales, despre hrana alcătuită din insecte. Am mai scris despre acest subiect şi vom mai scrie, pentru că un asemenea plan este unul odios şi făcut parcă în bătaie de joc. Paralel cu „recomandările” de la Bruxelles, despre făina făcută din greieri şi cu mâncatul insectelor şi a cărnii sintetice 3D, se umblă la legi pentru ca agricultorii şi crescătorii de animale, în special vaci, să se reorienteze spre creşterea insectelor şi să se reducă producţia de carne de vacă, dar şi de lactate!
Vedeţi ce se întâmplă cu fermierii din Olanda, de exemplu, oamenii aflându-se de atâtea săptămâni în stradă după ce guvernul de acolo le-ar fi cerut să reducă mult creşterea de vaci.
Da, este o industrie a hranei sintetice, modificate genetic, ce se află în curs de dezvoltare, iar pentru a avea loc pe piaţă, uite că se recurg la variantele acestea neortodoxe.
Prin invocarea unor false probleme, ca cea legată de poluare, de CO 2, politicienii ce se află la conducerea ţărilor sunt convinşi să semeneze tot felul de tratate despre „schimbările climatice” şi să se „recomande” renunţarea la creşterea vacilor, la consumul de carne şi de lactate şi derivate din lapte, pe motiv că acestea poluează Planeta! Nimic mai fals!
Am explicat de atâtea ori că CO2 este foarte util vieţii pe Pământ. El, CO2, reprezintă „hrana” plantelor, a vegetaţiei, iar după ce vegetaţia se alimentează cu CO2 ne oferă nouă şi Pământului oxigen, prin procedeul numit FOTOSINTEZĂ.
Sunt mii de oameni de ştiinţă care explică acest fenomen şi care cer guvernelor să înceteze cu propaganda mincinoasă legată de reducera emisiilor de CO2 şi cu acţiunile care, cică, ar reduce aceste emisii, pentru că, prin aceste acţiuni, pot face mai mult rău decât bine!
Ştiţi foarte bine că insectele reprezintă hrana reptilelor. Păi ce facem, dragă UE, vreţi să transformaţi oamenii în reptile? Organismul uman nu asimilează substanţele ce se găsesc în insecte. Stomacul omului este total diferit de cel al reptilelor şi consumul de insecte poate afecta mult sănătatea oamenilor, după cum declară biologii şi cercetătorii. Şi, oricum, câţi greieri ar putea exista pentru a se produce atâtea tone de făină? Că doar nu sunt aşa de mulţi precum muştele!
Vedeţi, nu au pic de logică recomandările „progresiştilor”!
Aşa că, oameni buni, ori care ar fi încercările şi tatonările unora de a vă convinge despre „criza climatică” şi despre faptul că insectele pot să fie hrană pentru om (câh!) ignoraţi aceste idioţenii.
Criza alimentară, despre care se tot vorbeşte, nu este una venită natural, ci este impusă, forţată prin legi, prin decizii, prin „recomandări”!