Ultima editie tiparita in format pdf

Condiții de ploaie, dar nu plouă! Care să fie cauza?

Publicat pe 2022-08-02 12:59:19Mihail Marinescu

Există vreun interes ca în anumite zone să existe secetă, tocmai pentru a se compromite recoltele de grâu, de porum? Criza climatică sau criza conștiinței?

Cerul este plin de nori, vântul nu bate, dar de plouat nu plouă! Straniu, foarte straniu! Și nu este prima dată când se întâmplă acest lucru în această zonă de țară!
În Vestul României, ploua cu... găleata sâmbătă, 30 iulie, și se anunța și pentru S-E că o să plouă toată noaptea (30-31 iulie) și toată ziua de 31 iulie, dar, după câteva picături rătăcite, nu s-a mai întâmplat nimic.
Aplicațiile meteo indicau ploi neîntrerupte pentru noapte și zi, dar mai nimic nu avea a se întâmpla până la ora când scriem acest material. Cine știe, poate de acum încolo să vină și pe aici ploaia!
Vedem, doar, că sunt nori întinși pe o suprafață vastă și, cu toate acestea, nu plouă! De ce se întâmplă asta? Intervine cineva sau ceva asupra climei? Are cineva interes ca aici, în acestă zonă e României, să existe secetă tocmai pentru a se întării convingerea că există o „criză climatică” și să fie compromisă recolta de grâu, de porumb și astfel să intre pe piață produse alimentare sintetice și altele făcute din insecte? Întrebăm, nu dăm cu parul!
Lipsa ploilor să fie cauzată de folosirea rachetelor antigrindină? Asta să fie, oare, cauza?