Ultima editie tiparita in format pdf

Vestea momentului la Petrolul! Constantin Budescu s-a întors după 11 ani la clubul de la care a plecat în fotbalul mare

Publicat pe 2022-08-03 11:49:48Ionuț Mitoiu

Mijlocașul Constantin Budescu, în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane.
Având în vedere că jucătorul este mai departe în recuperare medicală, conducerea administrativă și cea tehnică, trebuie să-l aștepte să revină cat mai repede pe teren. Se preconizează o revenire în „iarbă” după circa o lună și jumătate, după cum a spus președintele Costel Lazăr.
”Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat către fotbalul mare! Am spus-o întotdeauna că vreau să joc pentru Petrolul în primul eșalon și iată că voi avea această ocazie! Sper să revin cat mai repede și abia aștept primul meci pe „Ilie Oană”!, a spus Budescu.
Născut la Urziceni, Budescu și-a făcut junioratul la Petrolul, unde a evoluat până în 2011, bifând 157 de prezente și 44 de goluri de-a lungul a șase sezoane. Ulterior s-a transferat la Astra, iar în cariera sa a mai jucat la DL Yifang (China), FCSB, Al-Șhabab (Arabia Saudită), Damac FC (Arabia Saudită) și FC Voluntari.
Are în palmares titlul național, Cupa și Super Cupa României, toate cu Astra Giurgiu, iar pentru echipa națională a adunat 17 prezente și 5 goluri.