Ultima editie tiparita in format pdf

Două cazane cu apă fiartă pentru a se evita sistarea apei calde în Ploieşti!

Publicat pe 2022-08-01 16:09:48Mihail Marinescu

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, solicită Consiliului Judeţean Prahova să demareze procedura de închiriere a celor două cazane de apă fiartă, pentru a evita sistarea furnizării apei calde, şi să finanțeze investițiile necesare pentru repunerea în funcțiune, cât mai rapidă, a CAF 2 de la CET Brazi.

„Varianta de întrerupere a furnizării apei calde în Ploieşti este inadmisibilă în secolul XXI”, spune Andrei Volosevici

Ca urmare a solicitării primarului Andrei Volosevici, Primăria Municipiului Ploiești a primit clarificări în ceea ce privești decizia societății Termoficare Prahova SA de întrerupere a furnizării apei calde pentru efectuarea lucrărilor de reparații la CET Brazi. Astfel, primarul Ploieştiului anunţă că: „Am luat act de propunerea societății de a închiria 2 cazane de apă fiartă pentru a evita sistarea furnizării apei calde în municipiul Ploiești.
După cum se știe, aceste lucrări privind repararea CAF 2 şi închirierea celor două CAF-uri de la firma Bosch sunt la rețeaua primară de distribuție, care aparține Consiliului Judeţean Prahova.
Voi informa consilierii locali de propunerea venită din partea Termoficare Prahova SA pentru a putea decide care este forma legală prin care se poate implica şi Municipiul Ploiești.
Totodată, solicit public Consiliului Judeţean Prahova să demareze procedura de închiriere a celor două cazane şi să finanțeze investițiile necesare pentru repunerea în funcțiune, cât mai rapidă, a CAF 2 de la CET Brazi, având în vedere că acesta este în patrimoniul județului.
De asemenea, solicit ADI Termo Prahova să monitorizeze cu foarte mare atenție modul de desfășurare a acestor investiții, pentru a nu exista sincope în furnizarea agentului termic în municipiul Ploieşti.
Varianta de întrerupere a furnizării apei calde în Ploieşti este inadmisibilă în secolul XXI”, a declarat primarul Andrei Volosevici. Rămâne de aflat dacă apa caldă o să mai fie oprită în Ploieşti şi dacă da pentru cât timp!