Primarul Andrei Volosevici: „Este inadmisibil ca ploieștenii, care plătesc, să rămână fără apă caldă sau ca furnizarea acestui serviciu să fie discontinuă!”

Publicat pe 2022-07-29 13:22:17Mihail Marinescu

Subiectul... arzător în Ploieşti îl reprezintă, fără doar şi poate, întreruperea furnizării apei calde pentru o perioadă de cel puţin o lună de zile. Nu credem că s-a întâmplat vreodată ca Ploieştiul să rămână atâta timp fără apă caldă, dar uite că se întâmplă asta în 2022!
Legat de acest subiect, primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a ieşit public emiţând un comunicat prin care îşi arată nemulţumirea cu privire la metoda aleasă de Termoficare Prahova pentru repararea și întreținere a infrastructurii primare de producere și distribuție agent termic.
„Este inadmisibil ca ploieștenii, care plătesc, să rămână fără apă caldă sau ca furnizarea acestui serviciu să fie discontinuă”, spune Volosevici.
Totodată, Andrei Volosevici solicită Termoficare Prahova să prezinte public un plan de intervenție pentru realizarea acestor lucrări de reparații.
Iată comunicatul Primăriei Ploieşti:
Primăria Municipiului Ploiești a fost informată abia ieri, după-amiază, de decizia Termoficare Prahova SA de întreruperea furnizării apei calde pentru efectuarea lucrărilor de reparații la CET Brazi, deși, de câteva zile, erau hârtii lipite cu această informație, la toate blocurile din oraș.
Am aflat de la cetățeni că Termoficare Prahova SA urmează să întrerupă furnizarea apei calde și, abia ieri, după-amiază, a venit și informarea oficială pe acest subiect. Solicit urgent conducerii Termoficare Prahova SA să găsească soluții alternative pentru asigurarea apei calde în municipiul Ploiești.
Este inadmisibil ca ploieștenii, care plătesc, să rămână fără apă caldă sau ca furnizarea acestui serviciu să fie discontinuă.
Pe de altă parte, este normală realizarea unor lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii primare de producere și distribuție agent termic, pe perioada sezonului cald, pentru a nu întâmpina probleme atunci când va începe furnizarea căldurii, în sezonul rece. De aceea, pentru a detensiona această situație, creată de o comunicare defectuoasă dintre Termoficare Prahova si ploieșteni, am solicitat să ne prezinte public un plan de intervenție pentru realizarea acestor lucrări de reparații”, a declarat primarul Andrei Volosevici.