Ultima editie tiparita in format pdf

Ce a păţit soferul unui autobuz, în Ploieşti, la ceas de seară! Jandarmeria a intervenit

Publicat pe 2022-07-27 11:46:44Mihail Marinescu

Luni, 25 iulie a.c., în jurul orei 22:25, printr-un apel telefonic la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, conducătorul unui autobuz de pe linia „35B” care circula în zona Păltiniş din municipiul Ploiești, a sesizat tulburarea ordinii publice în mijlocul de transport în comun de către un grup de tineri.
La fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmi, care a constatat faptul că trei tineri tulburau ordinea publică în mijlocul de transport în comun aparținând T.C.E. Ploiești, prin proferarea de injurii, expresii jignitoare și vulgare la adresa conducătorului auto și a celorlalte persoane din autobuz, provocând indignarea acestora.
Celor trei indivizi le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, constând în 2 avertismente și o amendă în valoare de 100 lei, având în vedere faptul că, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceștia sunt minori.
Da, dar faptele comise de minori ar trebui să fie plătite de către părinţi! Nu-i aşa, domnilor?
Dacă îi sancţionăm doar cu 100 de lei pe motiv că ar fi minori, păi există posibilitatea ca faptele ilegale să le comită în continuare! Ce ar fi ca făptaşii să fie puşi la muncă în folosul comunităţii? Să dea cu mătura prin oraş zi de zi?