Ultima editie tiparita in format pdf

Reîncepe „joaca” de-a „scenariile”?

Publicat pe 2022-07-15 10:36:19Mihail Marinescu

Deşi se spunea că „valul 6” vine în toamnă, iată că acesta pare tare grăbit şi cică ar fi venit acum, în iulie!

Cine are, oare, interese să încerce a speria în continuare lumea cu aşa ceva? De speriat sunt majorările de preţuri, majorările taxelor şi impozitelor, de scumpit viaţa omului. Asta doare cel mai mult!

Ploieşteni, nimeni nu are voie să vă oblige să purtaţi masca, pentru că CCR a scos în afara legii obligativitatea purtării măştilor, plus că nu există niciun alt cadru legal pentru aşa ceva.

De la „virus” la „război” şi de la „război” din nou la „virus”, dar după ce s-a încercat a se speria lumea şi cu „maimuţa”! 

După ce ni se comunicase că este posibil ca din toamnă să vină un nou val de C-19, deşi în valul 5, prin ianuarie-februarie, se spunea că acest val 5 este ultimul, iată că acest aşa zis „val 6” este extrem de grăbit şi, nu ştim cum se face, că... a venit acum, în iulie! Măi să fie! Ce fatalitate!
Şi bineînţeles că imediat autorităţile din Ploieşti, ascultătoare cum le ştim, au schimbat „scenariul” şi din „verde” au pus că e „galben”! Sigur că da! Punem prinsoare că, în cât mai scurt timp posibil, din „galben” o să fie transformat în „roşu”, că au mai procedat aşa.
Ce le mai place unora să se joace cu minţile oamenilor, adică a ălora de le plătesc salariile celor care iau aceste decizii aberante.
După ce timp de câteva luni, românii au fost... asaltaţi cu tot felul de informaţii (mai mult sau mai puţin reale) despre „războiul” din Ucraina, acum, iată, a fost readus, pe... ecran virusul C-19, dar după ce au mai băgat ceva sperieţi şi cu „varioala maimuţei”! Ce stupiditate!
Se spune, de către „specialişti”, că acum ar fi vorba despre o variantă de Omicron, dar Omicronul ăsta tot o variantă de C-19  este! Înţelegeţi?
Apropo de Omicronul ăsta. Tot „specialiştii” declarau că acest Omicron a făcut bine prin iarnă, că este o variantă care nu coboară în plămâni, că se opreşte în zona nasului sau gâtului omului şi că, astfel, s-au produs antocorpi naturali ce au condus la nimicirea virusului C-19 şi că a fost întărit sistemul imunitar.
Aşa că se naşte fireasca întrebare: De ce să speriaţi din nou lumea cu aşa ceva?
Trebuie să ştiţi, cetăţeni, că nimeni nu are dreptul de a vă obliga să mai purtaţi masca aia pe faţă.
În primul rând, nu există cadrul legal pentru asta.
În al doilea rând, avem DECIZIA CURŢII CONSTITUŢIONALE, din februarie 2022, prin care s-a comunicat că ESTE ILEGAL A SE MAI CERE OAMENILOR SĂ POARTE MASCA, scoţându-se în afara legii obligativitatea purtării măştilor.
În al treilea rând, masca este făcută a fi purtată în spaţii sterile, nu în spaţii publice. Este o mare greşeală că oamenii, încă, mai poartă masca asta, că ea nu te protejează de niciun virus, ba mai rău îţi face, că împiedică funcţionarea corectă a sistemului respirator şi bacteriile ce ar trebui eliminate din organism prin expiraţie se întorc, o bună parte din ele, înapoi în organism! Împreună cu acel condens din jurul căilor respiratorii, rezultat ca urmare a purtării măştilor, acele bacterii pot face mult rău plămânilor! Mai vreţi să purtaţi mască şi în condiţiile astea? Cu ce v-au ajutat măştile timp de doi ani de zile? Nu vedeţi că „valurile” tot au fost invocate, indiferent de situaţie? Nu trebuie să ai specialitate medicală pentru a cunoaşte aşa ceva. Pur şi simplu, îţi trebuie un pic de cunoştinţe despre biologie, anatomie, şi bineînţeles să poţi gândi cu creierii tăi.
A, încă ceva, foarte sugestiv, este că în februarie, când s-a renuţat la „starea de alertă”, ţara era în „scenariul roşu”, dar după câteva săptămâni de libertate, de stat fără nicio restricţie, acel scenariu a devenit „verde”! Ei bine, ce să însemne asta? Păi, înseamnă că restricţiile impuse nu au adus nimic bun sănătăţii, că nici nu păreau a fi pentru sănătate, şi că a lăsa pe om liber este mult mai sănătos decât a-l constrânge, prin măsuri dictatoriale.
Este vorba despre IMUNITATE NATURALĂ, care se obţine prin socializare, prin libertate, nu prin „poartă mască”, „distanţare”, „QR – Code” şi alte prostioare de genul ăsta!
Domnule, dacă este aşa de nenorocit virusul ăsta, de ce, măi autoritate publică, nu iei măsuri ca farmaciile să fie dotate cu Arbidol, cu Ivermectină, cu Hidroxiclorochină? De ce nu faceţi asta, domnilor? A, aşteptaţi, cumva, noi seruri, cărora eventual să le faceţi reclamă? Oare pe ce bani se face o astfel de propagandă, că văzurăm şi în 2021 câte bannere erau întinse prin oraş? Cam bate la ochi faptul că mai toţi promotorii înţepării spun acum că actualele seruri nu mai fac faţă noilor variante! Aha! Interesant! Ce să însemne asta, că se aşteaptă „inventarea” unui nou ser?
Să nu vă mire, oameni buni, dacă veţi auzi că noul ser a fost inventat înainte de apariţia noilor vaiante de acel celebru virus! Aşadar, politicienii se pot trata cu Arbidol, dar populaţia nu, că cică Arbidolul e toxic!
Dar pentru voi, politicieni, de ce, mă, nu a fost toxic Arbidolul? Cum e treaba, domnule Rafila?